Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λαμία : Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ομιλητή τον Γιώργο Σταθάκη

Ανοιχτή διαβούλευση – συζήτηση  επι των  προγραμματικών  θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία , διοργανώνει το  απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουλίου  η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ  Φθιώτιδας .  

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία «Καράβι»  πάνω από τη Πλατεία Ελευθερίας και κεντρικός ομιλητής  θα είναι ο πρ. Υπουργός Γιώργος Σταθάκης, επικεφαλής της Επιτροπής των Προγραμματικών Θέσεων .   

Το τριήμερο 2,3 και 4 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες της Πανελλαδικής – Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην οποία πήραν μέρος συνολικά 1.602 σύνεδροι. 

Κατά το κλείσιμο των εργασιών  ο Γιώργος Σταθάκης, επικεφαλής της επιτροπής των προγραμματικών θέσεων, παρουσίασε το τελικό κείμενο με τις τροπολογίες που είχαν ενσωματωθεί από τις τοποθετήσεις τόσο από την διαδικασία της ολομέλειας όσο και από τα τραπέζια διαλόγου, το οποίο εγκρίθηκε κατά την ψηφοφορία με ποσοστό 97% από τους συνέδρους με μυστική ψηφοφορία. 

Η επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την κοινωνία μετά την Πανελλαδική Προγραμματική Συνδιάσκεψη συνεχίζεται για τη διαρκή επικαιροποίηση των προγραμματικών μας θέσεων, ενός μαχητικού, εναλλακτικού προγράμματος διακυβέρνησης στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών στόχων και αξιών.  

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής στην αυριανή εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση  ''της στρατηγικής  πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των τριών μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία και θα κατατεθούν προτάσεις  για την  επαναφορά στον τόπο μας της δικαιοσύνης στην εργασία, στην οικονομία, στην κοινωνία, στη ζωή».