Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με το Δήμαρχο Δομοκού συναντήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας

 

 

 

Από τον Δήμο Δομοκού, ξεκίνησε ο Βουλευτής Φθιώτιδας τη σειρά συναντήσεων με τις Δημοτικές Αρχές της Φθιώτιδας, οι οποίες στοχεύουν στην ολοκληρωμένη αξιοποίηση των διαθέσιμων Ευρωπαϊκών και Εθνικών χρηματοδοτικών εργαλείων της περιόδου 2021-2027.

Η περίοδος που επέλεξε ο κ. Χειμάρας για τις συναντήσεις αυτές, δεν είναι τυχαία, αφού τους επόμενους μήνες, οι Δήμοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν προτάσεις εντάξεις έργων στο νέο ΕΣΠΑ και στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο κύκλος των επαφών με τις αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Φθιώτιδας, αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας που ανέπτυξε ο κ. Χειμάρας το προηγούμενο διάστημα, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα και το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ κ. Δημήτρη Σκάλκο.

Με το Δήμαρχο Δομοκού κ. Χαράλαμπο Λιόλιο, εστίασαν στις προτεραιότητες του Δήμου σε σχέση με τα αναγκαία έργα υποδομών που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από Ευρωπαϊκούς πόρους.

Τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα υποστήριξης του Δήμου στην προσπάθεια εκπόνησης μελετών, ενώ ο Βουλευτής ανέλαβε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την παροχή συνδρομής από τα συναρμόδια Υπουργεία.

 

 Ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Χαράλαμπος Λιόλιος και οι συνεργάτες του, παρουσίασαν αναλυτικά τις προτεραιότητες και τους στόχους του Δήμου για τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας την ανάγκη του Δήμου σε τεχνική υποστήριξη.

Ο στόχος είναι κοινός και απαιτεί τη στενή συνεργασία μεταξύ μας για την ουσιαστική ενίσχυση των τοπικών μας κοινωνιών».    

Αθλητικά

Δύο γκολ του Δημήτρη Μάνου (18’, 73’) και το «μαγικό» τέρμα του Σίλβα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, έκαναν τη... διαφορά για τον Άρη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης...
randomness