Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με ποσοστό 77% ο Θανάσης Λυκόπουλος και πάλι πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς

 

Σαρωτική ηταν η νίκη της Δημοκρατικής Κίνησης των Μηχανικών στις εκλογές του ΤΕΕ Αν. Στερεάς που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή για την ανάδειξη Διοίκησης και Αντιπροσώπων . Ο Θανάσης  Λυκόπουλος και η παραταξή του ηταν οι μεγάλοι νικητές με ενα ποσσοτό 77 % !

''Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους που μας χάρισαν αυτό το τόσο σπουδαίο αποτέλεσμα, επιβραβεύοντας μας με το 77% της προτίμησής τους αλλά και συνολικά στους μηχανικούς της Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Ευρυτανίας που ήρθαν στην κάλπη και με τη συμμετοχή τους έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία στην εκλογική διαδικασία'' δήλωσε αμέσως μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και την οριστικοποίηση του τελικού αποτελέσματος , ο επανεκλεγείς πρόεδρος του ΤΕΕ Αν. Στερεάς Θανάσης Λυκόπουλος .

''Η μεγάλη νίκη, μας γεμίζει με μεγάλη ευθύνη'' , σημείωσε ο κ. Λυκόπουλος προσθέτοντας τα εξής : ''Το εκλογικό  αποτέλεσμα είναι εκτός των άλλων και μια δικαίωση των κοινών μας κόπων, προσπαθειών και αγωνιών. Και βέβαια, η χαρά μου γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από το σπουδαίο αποτέλεσμα που πέτυχε η Δ.Κ.Μ. σε όλη την Ελλάδα

Την Κυριακή, οι μηχανικοί σε όλη την Ελλάδα αποφασίσαμε πώς θέλουμε να προχωρήσουμε τα επόμενα χρόνια. Αν θέλουμε το ΤΕΕ να συνεχίσει να γίνεται κάθε μέρα και πιο ισχυρό, με πιο αναβαθμισμένο ρόλο και πιο ουσιαστική παρέμβαση.

Ιδίως εδώ, στην Ανατολική Στερεά, οι μηχανικοί αποφασίσαμε πολύ πιο εμφατικά, πόσο γρήγορα θέλουμε να συνεχίσουμε τα βήματα προόδου που όλοι μαζί έχουμε κατορθώσει να κάνουμε τα τελευταία χρόνια για το καλό των μηχανικών και του τόπου μας.


Όπως έκανα πριν από 3 χρόνια, έτσι και σήμερα δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου με τον ίδιο τρόπο που τα ασκούσα από την πρώτη μέρα που ανέλαβα. Με ειλικρίνεια, διαφάνεια και ενημέρωση. Θέτοντας φιλόδοξους αλλά ρεαλιστικούς στόχους και όλοι μαζί να τους επιτυγχάνουμε. Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία και όλες τις νέες δυνατότητες που πλέον βλέπουμε να ανοίγονται μπροστά μας. Και δουλεύοντας πάντα με τον τρόπο που γνωρίζουμε καλά ως μηχανικοί: με σχέδιο και πρόγραμμα. Αλλά και με ανοιχτό μυαλό και διάθεση συνεργασίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε έναν από τους 56 συναδέλφους, με τους οποίους ενώσαμε τις δυνάμεις μας στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας. Σε μια συνεργασία που πάνω απ’ όλα βάζει το καλό των μηχανικών του τόπου μας.

Συγχαρητήρια ασφαλώς αξίζουν και στους συναδέλφους των υπόλοιπων συνδυασμών που έδωσαν τον αγώνα τους όλες αυτές τις μέρες. Από αύριο περιμένω να δουλέψουμε όλοι μαζί''.

 

   

randomness