Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέα πρόσωπα στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της συνεχίζει τη θητεία της η Δημοτική Αρχή στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας.
Για πρώτη φορά ο δημοτικός σύμβουλος Αχιλλέας Καψής αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήριος Κουτρομάνος ορίζεται ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντικών Οργανώσεων και Συλλογικών Φορέων του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.
Η Πετρούλα Τσιρνόβα παραμένει Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Προγραμματισμού και θα ασκεί τις κατά τόπου αρμοδιότητες της Δ.Ε. Αμφίκλειας, ο Θωμάς Κοντούνης παραμένει Αντιδήμαρχος Παιδείας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και θα ασκεί τις κατά τόπου αρμοδιότητες της Δ.Ε. Ελάτειας, ενώ επανέρχεται ο Χρήστος Βαΐτσος ως Αντιδήμαρχος Ύδρευσης - Άρδευσης - Αποχέτευσης και Βιολογικού, ο οποίος θα ασκεί, παράλληλα, τις κατά τόπου αρμοδιότητες της Δ.Ε. Τιθορέας. Η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία τον πρώην Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Παπακωνσταντίνου, και τον πρώην άμισθο Αντιδήμαρχο Σεραφείμ Γκενεράλη, τη θέση του οποίου κατέλαβε ως άμισθος Αντιδήμαρχος Οικονομικών ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Βαφειάς. Οι υπόλοιποι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου παραμένουν ως είχαν και συγκεκριμένα:
• Αγροτικής Ανάπτυξης ο κος Ιωάννης Αυγερινάκος.
• Aθλητισμού και Αθλητικών Υποδομών η κα Ιωάννα Νικολοπούλου Κίσσα.
• Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού η κα Χρυσάνθη Παπακωνσταντίνου.
“Έχοντας διανύσει το ήμισυ της θητείας μας, σε έναν δύσκολο και αδιάλειπτο καθημερινό αγώνα για το καλό των δημοτών μας, εντείνουμε τις προσπάθειές μας αξιοποιώντας όλο και περισσότερα στελέχη της ομάδας μας, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους” δήλωσε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή ανακοινώνοντας τους νέους συνεργάτες της !

 

 

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness