Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Φιλοζωικό Σύλλογο Φθιώτιδας

 
Με νέο διοικητικό συμβούλιο , συνεχίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας τον αγώνα του για την προστασία και καλύτερη περίθαλψη των ζώων . Σκέψεις γ
Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας η συμμετοχή στις εκλογές ηταν μεγάλη . 
Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη τάξη και με όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο συνθήκες. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκαν οι : 
Φούκα Κων/να, Μακρή Αλεξάντρα, Καραγιάννη Χρυσάνθη, Ρένιος Ηλίας, Καλτσά Κων/α, Κωσταρέλος Θωμάς, Σιούτα Βίκη και  αναπληρωματικοί οι : Βότση Μαρία, Μυλωνά Γεωργία και Παπαγιάννη Ιωάννα.
 
Το γεγονός οτι νέα άτομα διεκδίκησαν και εκλέχτηκαν στο νέο Δ.Σ. είναι μια αισιόδοξη προοπτική , δηλώνει η απερχόμενη πρόεδρος Αγγέλα Μπαρτσώκα . 
''Εμείς οι παλιότεροι οφείλουμε να στηρίξουμε, και όσον αφορά εμένα τουλάχιστον δεσμεύομαι ότι θα το κάνω, τους εκλεγμένους .
Είναι καιρός να υπάρξει νέο αίμα, φρέσκες ιδέες και μεγαλύτερη μαχητικότητα για το καλό τόσο των ζώων όσο και της συγκατοίκησης μας σ αυτή την πόλη.
Πολλά συγχαρητήρια στους εκλεγμένους''. 
 

 

    

Αθλητικά

Με μεγάλη ανατροπή απέναντι στη Βουλγαρία, η εθνική κατάφερε να οδηγήσει τον αγώνα σε παράταση (71-71) και εν συνεχεία να επικρατήσει με 84-78, εξασφαλίζοντας πρόωρα την...