Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέο κρούσμα κορονοϊού στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Νέο κρούσμα κορονοϊού στο Δήμο Καμένων Βούρλων . Ασθενής ήρθε από το εξωτερικό, βρέθηκε ότι είναι θετικός και μπήκε άμεσα σε καραντίνα.

 

Η κατάσταση είναι δύσκολη γι’αυτό και σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε και η μέριμνα όλων μας είναι να προστατεύσουμε τους δημότες μας , τονίζει με ανακοινωσή του ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καμένων Βούρλων  Νίκος Παπαγρηγορίου.

Σχετικά με την περίπτωση κρούσματος COVID-19 που αναφέρεται στις πρόσφατες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ ότι βρέθηκε στο Δήμο Καμένων Βούρλων, ο κ. Παπαγρηγορίου  ενημερώνει  ότι ο ασθενής ήρθε από το εξωτερικό και κατευθείαν μπήκε σε καραντίνα σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.

''Σε κάθε περίπτωση όμως ο καθένας από εμάς οφείλει να ακολουθεί τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας''.

Πέντε κρούσματα κορονοιού ανακοίνωσε  την Κυριακή ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα.

Πρόκειται για μια 23χρονη από την Μαλεσίνα και 3 άνδρες και μία γυναίκα από την Λαμία.

Ειδικότερα,για την Λαμία ανακοίνωσε εναν 44χρονο,έναν 26χρονο,έναν 65χρονο και μία 43χρονη που μετά το διαγνωστικό τεστ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοιό.

 Εχουν αρχίσει  οι ιχνηλατήσεις των επαφών τους ενώ οι ίδιοι και οι  οικογένειές  τους πήραν οδηγίες να περιοριστούν στο σπίτι τους.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Κυριακή  1914 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 56698, εκ των οποίων το 54.2% άνδρες. 4429 (7.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 15678 (27.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    

Απόψεις