Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νίκος Σταυρογιάννης : Διεκδικούμε την εδρα της Υγειονομικής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων επισκέφθηκαν σήμερα ο  υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι  του συνδυασμού  ''Πρόταση Ευθύνης ''. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης μαζί με συνεργάτες του επισκέφθηκαν τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας όπου και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Χρήστο Γεωργίου και μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά στην πολύ καλή συνεργασία  του Δήμου με τον Ιατρικό  Σύλλογο καθώς και στις δράσεις που έχουν υλοποιηθεί από κοινού μέχρι σήμερα και στις οποίες υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή δημοτών.

Συζητήθηκαν επίσης τα προβλήματα και οι ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας αλλά και των υπόλοιπων υπηρεσιών υγείας του Δήμου.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η ανάγκη να δημιουργηθεί ξανά η Υγειονομική Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Δήμαρχος Λαμιέων  Νίκος Σταυρογιάννης  αναφερόμενος στο θέμα αυτό τόνισε :

«Εστιάζουμε και στην επόμενη τετραετία προς αυτή την κατεύθυνση, της στενής δηλαδή συνεργασίας μας με το ΓΝ Λαμίας και το ΕΚΑΒ , διεκδικώντας μαζί με τον Ιατρικό Σύλλογο  την έδρα τουλάχιστον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ, στη Λαμία με χωρικό τομέα ευθύνης του την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ακόμα, διερευνούμε τη δυνατότητα ίδρυσης δημοτικού ιατρείου για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά στα πέντε αυτά χρόνια δημοτικής αρχής.

Στη συνέχεια με μέλη του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα τρία ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων προκειμένου εθελόντριες νοσηλεύτριες καθώς και ιατρικό προσωπικό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους δημότες  που είναι μέλη των ΚΑΠΗ.

 

Φωτογραφίες