Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νίκος Σταυρογιάννης : Τα δικά μας εργα καπηλεύεται η Δημοτική Αρχή στη Λαμία

Την εντονη αντίδραση του πρώην Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη προκαλεί η δήλωση του Δημάρχου Θύμιου Καραίσκου για τα εργο του κυκλικού κόμβου που ξεκίνησε να κατασκευάζεται στην περιοχή του Παγκρατίου . Για την αποκατάσταση της αλήθειας και γιατί δεν εχουν μνήμη χρυσόψαρου οι Λαμιώτες, οπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοινωσή του ο πρώην Δήμαρχος ζητά απο την Δημοτική αρχή του κ. Καραίσκου να σταματήσει να καπηλεύεται για επικοινωνιακούς λόγους το εργο της δικής του διοίκησης στο Δήμο Λαμιέων . 

''Θα ήταν πολιτικά ορθό, αλλά θα έδινε και αξιοπιστία στα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής, να λέει την αλήθεια για τα μεγάλα έργα που εκτελούνται και θα συνεχίσουν να εκτελούνται και το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να σταματήσει με τη γνωστή «επικοινωνιακή» τακτική να καπηλεύεται το έργο της δικής μας διοίκησης στο Δήμο Λαμιέων.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, το Σεπτέμβριο του 2018 προκηρύξαμε τους διαγωνισμούς, αφού προηγουμένως είχαμε ολοκληρώσει τις σχετικές μελέτες για τους κόμβους στην Π.Ε.Λ και έξω από την Περιφέρεια.
Το ίδιο κάναμε και το Νοέμβριο του 2018, για το κόμβο στη συμβολή των οδών Σόλωνος, Πλαταιών και Πηλίου κάτω από την οδό Κύπρου μαζί με πλακοστρώσεις πεζοδρομίων μέσα στη Λαμία αλλά και στο Σταυρό και στο Φραντζή.
Την άνοιξη του 2019, υπογράψαμε τις συμβάσεις και το καλοκαίρι του 2019, ο πρώτος κόμβος στη ΠΕΛ, κατασκευάστηκε.
Τώρα, ξεκίνησε η κατασκευή του δεύτερου κόμβου στη ΜΕΡΥΠ με καθυστέρηση και αφού δόθηκαν παρατάσεις στη διάρκεια της σύμβασης στον ίδιο ανάδοχο από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Και η άλλη ανάδοχος κατασκευαστική εταιρεία, αφού και αυτή ζήτησε παράταση και την πήρε, θα ξεκινήσει την κατασκευή του τρίτου κόμβου στην οδό Σόλωνος.
Αυτά για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως στις σωστές ημερομηνίες''. Για του λόγου το αληθές, ο πρώην Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης παραθέτει  και τα δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ εκείνων των ημερών.

   

randomness