Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νοσηλεύτρια στο "Σωτηρία": Δεν μου νοίκιασαν σπίτι γιατί δουλεύω σε ΜΕΘ

Συγκλονίζει νοσηλεύτρια που εργάζεται σε ΜΕΘ νοσοκομείου αναφοράς, καταγγέλλοντας ότι ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος που είχε συμφωνήσει να νοικιάσει, μαθαίνοντας για τη δουλειά της, ακύρωσε το συμβόλαιο.

Η Βάλια, σε ανάρτησή της στο Facebook, αποκαλύπτει πώς αντέδρασε τόσο ο ιδιοκτήτης διαμερίσματος, όσο και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας, που είχε συμφωνήσει να νοικιάσει, όταν έμαθαν ότι εργάζεται σε νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, η νεαρή νοσηλεύτρια υποστηρίζει ότι πριν λίγο καιρό έδωσε εγγύηση για σπίτι που ήθελε να νοικιάσει και μια μέρα μετά ενημερώθηκε από τον ιδιοκτήτη ότι θα πρέπει να ακυρώσουν το συμβόλαιο, γιατί η πολυκατοικία έμαθε ότι δουλεύει σε ΜΕΘ.

"Μετράω 9 μήνες που εργάζομαι σε νοσοκομείο αναφοράς. Αρχικά ήταν όλα άγνωστα για όλους μας και ο φόβος επικρατούσε. Γνωστοί και φίλοι, μου έλεγαν πώς μπορώ και δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες και με ρωτούσαν αν φοβάμαι. Φοβάμαι έλεγα αλλά προσέχω. Έχουμε υποστεί κοινωνικό ρατσισμό", αναφέρει στην ανάρτησή της.

Και συνεχίζει: "Πριν λίγο καιρό έψαχνα να βρω σπίτι, βρήκα, το έκλεισα, έδωσα εγγύηση και μια μέρα μετά με πήρε ο ιδιοκτήτης να μου το ακυρώσει γιατί έμαθε η πολυκατοικία ότι δουλεύω σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν ότι θα τους κολλήσω. Ξαφνιάστηκα. Στεναχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για την δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό. Οι συνάδελφοι μου και εγώ έχουμε υποστεί αρκετές φορές κοινωνικό ρατσισμό αυτούς τους μήνες και ας προσέχουμε και ας έχει γεμίσει η μούρη μας σπυριά και σημάδια από τις μάσκες".

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

Απόψεις

Αθλητικά

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness