Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κώστας Αργυρόπουλος συγχαίρει τους μαθητές , τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς

Σήμερα τελείωσε η αγωνία των 100.000 περίπου μαθητών με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και των επιτυχόντων σε αυτά. Ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού Covid-19. Παρόλα αυτά όλα κύλησαν ομαλά , τονίζει στο μηνυμά του ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κωνσταντίνος Αργυρόπουλος  .

Οπως αναφέρει ο κ. Αργυρόπουλος μία σύντομη ματιά στα στατιστικά στοιχεία που αφορούν τις Πανελλαδικές εξετάσεις δείχνει τα εξής:

  • Πτώση των βάσεων σε όλες τις Σχολές όλων των πεδίων

  • Οκτώ (8) στους δέκα (10) υποψηφίους εισέρχονται σε κάποια Σχολή

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απευθυνόμενος στους  μαθητές που δεν είδαν το όνομά τους στους «επιτυχόντες», υπογραμμίζει . ''Τίποτα δεν χάθηκε. Η ζωή είναι γεμάτη από «εξετάσεις» και ας θεωρήσουν ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο (αυτό που λέει ο λαός μας, κάθε εμπόδιο για καλό). Η επόμενη χρονιά θα είναι και γι΄ αυτούς διαφορετική''.

Σε ότι αφορά στους μαθητές που είναι επιτυχόντες σε κάποια Σχολή, τους συγχαίρει και τους εύχεται  κάθε επιτυχία.

«Ο δρόμος τους να είναι μακρύς, γεμάτος, περιπέτειες γεμάτος γνώσεις».

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν τον αγώνα και την προσπάθεια των μαθητών μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες''.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ε. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

   

randomness