Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Ο Δημήτρης Κατσικονούρης νέος Διοικητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας --O Θάνος Τσαντήλας στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή. Ο συμπολίτης μας Δημήτρης Κατσικονούρης τοποθετήθηκε Διοικητής στο Πνεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας . Στο Νοσκομείο Χαλκίδας και Καρύστου μετακινείται ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης , ενω στο Νοσοκομείο Λαμίας χρέη Διοικητή θα κάνει ο υποδιοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς . Στο Νοσοκομείο Καρπενησίου νέος Διοικητής τοποθετείται ο Δημήτρης Καρατσίκης , ενω στο Νοσοκομείο Αμφισσας ο Χαρίλαος Γεωργίου . Στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς τοποθετήθηκε Διοικητής ο Λαμιώτης δικηγόρος Θάνος ΤσαντήλαςΑναλυτικά τα ονόματα των νέων Διοικητών της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας -Στερεάς :εξής:

ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Διοικητής ΚΑΤΣΙΚΟΝΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αναπλ. ΔιοικητήςΑΠΟΣΤΟΛΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΝ ΛΑΡΙΣΑΣ «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο»: Διοικητής ΜΠΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΓΝ ΒΟΛΟΥ - «Αχιλλοπούλειο»: Διοικητής ΝΤΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Διοικητής ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Διοικητής ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ: Διοικητής ΚΑΡΑΤΣΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΝ ΑΜΦΙΣΣΑΣ: Διοικητής ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ – ΓΝ ΘΗΒΩΝ: Διοικητής ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ –ΓΝ ΘΗΒΩΝ (Αποκεντρωμένη Ο.Μ. «Θήβα»)    Αναπλ. Διοικητής ΤΥΡΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ & ΓΝ - ΚΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ & ΓΝ  -ΚΥ ΚΥΜΗΣ: Διοικητής ΧΑΤΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ

Οσον αφορά το Νοσοκομείο Λαμίας αξίζει να σημειώσουμε οτι το υπουργείο Υγείας στην  Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την κάλυψη κενών θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών των  Νοσοκομείων της Περιφέρειας Στερεάς που είχε δημοσιεύσει τον Σεπτέμβριο του 2019 , δεν είχε προκηρύξει τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Λαμίας , καθώς η σύμβαση του Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη λήγει το 2021 . Ετσι επιλέχτηκε η λύση της μετακίνησης του κ. Χατζημαργαρίτη στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας .

 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις