Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Δήμος Λοκρών φιλοξένησε το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Παίδων και Κορασίδων

 

 

 

 

Ο Δήμος Λοκρών φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Παίδων και Κορασίδων που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021.

 

Σε αυτό συμμετείχαν ομάδες από ολόκληρη τη χώρα. Το Σάββατο έγινε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης με εκκίνηση και τερματισμό τη Σκάλα Αταλάντης και την Κυριακή το αγώνισμα της αντοχής με εκκίνηση και τερματισμό την Αταλάντη.

 

 

 

 

Η Κωνσταντίνα Φαρφαρά κατέκτησε τον τίτλο στην ατομική χρονομέτρηση. Η αθλήτρια της Α.Ε.Κ. Τρίπολης ήταν εξαιρετική στη διαδρομή της Σκάλας Αταλάντης των 12,2 χιλιομέτρων και με χρόνο 18:23’ κέρδισε τον αγώνα. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Βασιλική Κόκκαλη του Π.Γ.Σ. Λάρισας με επίδοση 18:42’ και στην τρίτη η Άρτεμις Γιακουμέλου του Π.Ο. Πατρών με χρόνο 18:58’.

 

 

 

 

 

 

Όσον αφορά την αντοχή, η Χριστίνα Κυριαζάκου αποδείχτηκε πιο δυνατή στα τελευταία μέτρα της διαδρομής των 49 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό στον περιφερειακό της Αταλάντης. Η νεαρή αθλήτρια, κέρδισε στο σπριντ την Βασιλική Κόκκαλη του Π.Γ.Σ. Λάρισας (2η) και την Μαρία Καρδαμάκη του Π.Ο.Χ. Τάλως (3η).

 

 

 

 

 

Ο Ιωάννης Χιώτης είναι ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία παίδων στο αγώνισμα της αντοχής. Ο ποδηλάτης του Π.Α.Σ. Άτλα Ρεθύμνου επικράτησε στο μαζικό σπριντ που ξεκίνησε στην πλατεία Αταλάντης και τερμάτισε στον περιφερειακό δρόμο της Αταλάντης των Ιάσονα Μαντά (Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας) και Σπύρου Θεοχάρη (Α.Π.Ο. Κορωπίου), που πήραν τις θέσεις δύο και τρία αντίστοιχα.

 

 

 

 

 

Ο Πέτρος Παναγάκος πήρε τον τίτλο στην ατομική χρονομέτρηση. Ο ποδηλάτης του Γ.Σ. Σπαρτιατικού στην επίπεδη διαδρομή της Σκάλας Αταλάντης ολοκλήρωσε τα 12,2 χιλιόμετρα με επίδοση 15:35’, μισό λεπτό ταχύτερος από το δεύτερο. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Σιδέρης του Π.Σ. Τρικάλων (16:08’), ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ιωάννης Χιώτης του Π.Α.Σ. Άτλας Ρεθύμνου (16:17’).