Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Ο Γιώργος Ρούσκας από την Υπάτη πρόεδρος του Συμβουλίου των Συμβολαιογράφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για πρώτη φορά από το 1993 που ιδρύθηκε το Συμβούλιο των Συμβολαιογραφών Ευρώπης που εδρεύει στις Βρυξέλλες θα έχει για πρόεδρο του ένα Έλληνα και μάλιστα συντοπίτη μας  .

Ο Γιώργος Ρούσκας από την Υπάτη, Πρόεδρος  του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου και του Ιδρύματος ''Σπύρου  και Ελένης Ρούσκα '' που εδρεύει στην Υπάτη εξελέγη Πρόεδρος του  Συμβουλίου των Συμβολαιογράφων  της Ευρωπαϊκής Ένωσης  .

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι  η εκλογή του έτυχε της απόλυτης   αποδοχής μιας και εκ των 22 ψηφισάντων έλαβε 21 ψήφους !

. Η ελληνική συμβολαιογραφία με το Γιώργο Ρούσκα, αναλαμβάνει για πρώτη φορά την Προεδρία που θα ξεκινήσει το 2020 σε μια ιδιαίτερη περίοδο και η ανάδειξή του ως Προέδρου είναι πολύ σημαντική. Να σημειώσουμε δε ότι το CNUE, που ιδρύθηκε το 1993 και εδρεύει στις Βρυξέλλες, εκπροσωπεί τους συμβολαιογράφους στις σχέσεις τους με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενώ παράλληλα προσπαθεί να συμβάλει στην οικοδόμηση μιας ευρωπαϊκής διακυβέρνησης που να αντανακλά τις παραδόσεις των κρατών μελών και να διασφαλίζει την ασφάλεια δικαίου, τη δικαιοσύνη και τη βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος.

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...
randomness