Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

   

Οριστική λύση στα προβλήματα του Δικτύου Υδρευσης διεκδικεί η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου

Μεγάλες ζημιές στα δίκτυα υδροδότησης των τοπικών κοινοτήτων , προκάλεσε η τελευταία κακοκαιρία στην Ανατολική Φθιώτιδα . Αυτοψία στα προβλήματα που αφησε πίσω του ο Ιανός , εκανε ο  Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας  Αθανάσιος Καρακάτζας, συνοδευόμενος απο τη Δήμαρχο Στυλίδας  Βιργινία Στεργίου και υπηρεσιακούς  παράγοντες . Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν  το ''Κεφαλόβρυσο'' Παλαιοκερασιάς όπου βρίσκονται οι πηγές που υδρεύονται οι Κοινότητες της Παλαιοκερασιάς των Ράχεων και του Αχλαδίου . Οπως διαπίστωσαν η  πρόσφατη καταστροφική πλημμύρα  διέλυσε το σημείο της υδρομάστευσης το οποίο βρίσκεται σε δύσβατο σημείο.
Να σημειωθεί ότι η Δημοτική Αρχή του Δήμου Στυλίδας  έχει ήδη εκπονήσει μελέτη για την αντικατάσταση του παλαιού δικτύου με σύγχρονο δίκτυο υδρευσης και οπως μας ενημερώνει η Δήμαρχος κ. Στεργίου , εξετάζεται σοβαρά η δυνατότητα χρηματοδότησής της και εύρεσης οριστικής λύσης.
''Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια για την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης και διερευνήθηκαν όλες οι επιλογές τόσο για μόνιμη όσο και προσωρινή λύση'' δηλώνει η κ. Στεργίου .