Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ορκίστηκε χθες ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Οικονόμου : ''Στόχος μου η αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων με εμφαση στην ποιότητα της αγροτικής παραγωγής''

Με όλες τις δυνάμεις μου, πλήρως αφοσιωμένος στα καθήκοντά μου, με οδηγό τις προγραμματικές μας δηλώσεις και το σημαντικό έργο που έχει συντελεσθεί , από τους δύο Υπουργούς  κ. Βορίδη και κ. Σκρέκα, θα τιμήσω την εμπιστοσύνη του Προέδρου, στο προσωπό μου. Τη δήλωση αυτή εκανε χθες ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου αμέσως μετά την ορκωμοσία του ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τιμή  αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο προσωπό του, αναθέτοντάς του τα καθήκοντα του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αρμοδιότητα την Κοινή Αγροτική Πολιτική , ενω τόνισε πως ''στόχος είναι  με την αξιοποίηση  των κοινοτικών πόρων να οικοδομήσουμε ένα μοντέλο ελληνικής γεωργίας ανθεκτικό στα προβλήματα και στις απειλές με έμφαση στην ποιότητα και την αύξηση της παραγωγής και κεντρική επιδίωξη την αύξηση του εισοδήματος των Ελλήνων παραγωγών. Να προχωρήσουμε σε συνέργειες με εταιρείες που εξυπηρετούν το κλάδο με τα προϊόντα τους και φυσικά με την βιομηχανία τροφίμων. Να ενσωματώσουμε την καινοτομία και να ενισχύσουμε την εξωστρέφεια, έτσι ώστε ο πρωτογενής τομέας να αποκτήσει ισχυρό αποτύπωμα στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας μας''.

''Είμαι βέβαιος , σημείωσε ο κ. Οικονόμου , ότι με τον νέο Υπουργό, τον κύριο Σπήλιο Λιβανό και την Υφυπουργό κυρία Φωτεινή Αραμπατζή,  τους γενικούς γραμματείς και το στελεχιακό δυναμικό του Υπουργείου δουλεύοντας ομαδικά  θα ανταποκριθούμε στους στόχους μας''.

Τέλος ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ευχαρίστησε  την οικογενειά του,  τους συνεργάτες του και  τους πατριώτες του από την Φθιώτιδα που τον  στήριξαν και  έδειξαν εμπιστοσύνη στο προσωπό του.

    

Αθλητικά

Μια... κανονική ΑΕΚ εμφανίστηκε μετά από καιρό στο ΟΑΚΑ και επικράτησε εύκολα 2-0 του Απόλλωνα με σκόρερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (7΄,25΄). Έτσι με την ολοκλήρωση της 25ης...
randomness