Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή Καρπενησίου

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρόν" στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου όπου τελέστηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής.

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα, ορκίστηκε ο δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης που επανεξελέγη, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι σύμβουλοι των Συμβουλίων Κοινοτήτων και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων.

Βαθιά συγκινημένος στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης δεσμεύτηκε για ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τους δημότες για την άρση της απομόνωσης, την αλλαγή του κλίματος της ανεργίας αλλά και την επιστροφή των νέων παιδιών στον τόπο τους, την Ευρυτανία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα της προηγούμενης θητείας αλλά και στα λάθη που σίγουρα υπήρξαν.

Στην τελετή ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος, ο οποίος τόνισε την σπουδαιότητα της ιεράρχησης των προβλημάτων για το κοινωνικό καλό, ενώ το παρόν έδωσαν αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων αλλά και πολλοί κάτοικοι.

Ευχές για μια καλή και παραγωγική θητεία έδωσε και ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός ο οποίος έδωσε το παρόν στην τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Καρπενησίου.

Φωτογραφίες

   

randomness