Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παρέλαση και αρνητών !

 

  Κανονικά θα γίνουν οι παρελάσεις την 28η Οκτωβρλιου , δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών  Μάκης Βορίδης και συμπλήρωσε οτι ο εορτασμός της εθνικής επετείου  θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτών, όχι μόνο των εμβολιασμένων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών υπογράμμισε οτι η παρέλαση θα γίνει "με τήρηση των υγειονομικών μέτρων και ισχυρή παρότρυνση για χρήση της μάσκας".Ο κ. Βορίδης συμπλήρωσε οτι το άνοιγμα των περισσότερων δραστηριοτήτων γίνεται με κάποιους περιορισμούς για να προσθέσει πως "δεν είναι δυνατόν να πούμε πως δεν θα γίνουν παρελάσεις".
Απ'ολα αυτά εμείς καταλαβαίνουμε οτι η κυβέρνηση θέλει να τα εχει καλά με ολους . Και με τους εμβολιασμένους και με τους ανεμβολίαστους . Είναι δικαιωμά της θα μου πείτε . Οχι απαντάμε . Διότι η ιδια η κυβέρνηση εχει πεί πολλές φορές οτι προτεραιότητα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και οτι μπροστά σε αυτό το θέμα δεν γίνονται εκπτώσεις . Ρωτάμε επομένως τον υπουργό . Πως προστατεύονται οι εμβολιασμένοι απο τους ανεμβολίαστους οταν ολοι ξέρουμε οτι στις παρελάσεις δεν είναι καθόλου εύκολο να τηρηθούν τα μέτρα και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ; Απλούστατα δεν προστατεύονται . Διότι μην μου πείτε οτι θα γίνονται ελεγχοι για το αν οι πολίτες θα φοράνε μάσκα ή αν θα εχουν κάνει τέστ . Επομένως  τέτοιες αποφάσεις λειτουργούν πάντα υπερ των ανεμβολίαστων που θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς περιορισμούς . Και ας λέει η κυβέρνηση οτι το ανοιγμα των δραστηριοτήτων ευνοεί τους εμβολιασμένους . Η μόνη προστασία των εμβολιασμένων είναι να αποφύγουν να πάνε στην παρέλαση και να καθήσουν στο σπιτάκι τους , αποφεύγοντας τον συνωστισμό και την ...στενή επαφή τους με αρνητές .
                                                                                                                                                                           Χρήστος Αλεξανδρής-Δημοσιογράφος
 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness