Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών Φθιώτιδας βράβευσε τους αριστούχους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων (Φωτογραφίες)

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διεξήχθη την Κυριακή (15/9) το πρωί στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Λαμίας, το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών (Παράρτημα Φθιώτιδας) βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του νομού που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2019. 

Το "παρών" στην εκδήλωση, εκτός από τους μαθητές και τις οικογένειές τους, έδωσαν ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Οικονόμου, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αθανάσιος Ντούζγος, ο αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Φώσκολος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Κυροδήμος και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Κωνσταντίνος Αναστασίου.

Συνολικά βραβεύθηκαν 14 μαθητές και μαθήτριες από τα λύκεια του Νομού, που μόχθησαν όλη τη χρονιά και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο της εισαγωγής τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Μετά την τελετή βράβευσης, οι μαθητές και οι γονείς τους ξεναγήθηκαν στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου του Κάστρου. 

 

 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Λαμβάνοντας υπόψη το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Λαμιακός Τύπος» για την «Καλύβα Στεφανή» στην περιοχή...
randomness