Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ποιος είναι ο αστυνομικός - "μπουμπούκι" που λήστεψε επιχειρηματία στην Αργυρούπολη

Διαλευκάνθηκε από την Αστυνομία η σοβαρή υπόθεση ληστείας με θύμα έμπορο αυτοκινήτων και δράστη αατυνομικό στην περιοχή της Αργυρούπολης. 

Οι ”αδιάφθοροι” της Αστυνομιας συνέλαβαν εναν 22χρονο ειδικό φρουρό και έναν 40χρονο συνεργό του, ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στη Νέα Σμύρνη, οι οποιοι παρακολουθουσαν επί μέρες τον 37χρονο έμπορο αυτοκινήτων.
Η πρώτη απόπειρα να τον ληστέψουν έγινε την προηγούμενη Παρασκευή, χωρίς να καταφέρουν τον σκοπό τους. Οι δράστες επανήλθαν σήμερα οταν και σταμάτησαν τον έμπορο αυτοκινήτων έξω από το κατάστημα του και τον οδήγησαν με τη βία στο σπίτι. Εκεί τον έδεσαν, του άρπαξαν 40.000 ευρώ και στη συνέχεια κατά τη διαφυγή τους ο αστυνομικός απείλησε με όπλο πολίτη που προσπάθησε να τους σταματήσει.


Το Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβε και τον έμπορο αυτοκινήτων γιατί στο σπίτι του βρέθηκαν ποσότητα ναρκωτικών και ζυγαριές ασφαλείας. Ο 37χρονος ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά του τα φόρτωσαν οι δραστες, εκδοχή που εξετάζεται με επιφύλαξη από τους αστυνομικολύς που κάνουν την έρευνα. Γι αυτό και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία.

 Ενδιαφέρον έχει το ” βιογραφικό” του 22χρονου ειδικού φρουρού που πρωταγωνίστησε στην υπόθεση. Προσελήφθη πρόσφατα κάτά τις τελευταίες προσλήψεις στην ΕΛ.ΑΣ και γρήγορα απασχόλησε με τη συμπεριφορά του την Υπηρεσία. Συγκεκριμένα φέρεται να αφαίρεσε εναν φάρο της Αστυνομίας από την υπηρεσία του και να έκανε αυτοβούλως επιτηρήσεις σπιτιών στην περιοχή της Καλλιθέας. Το αποτέλεσμα ήταν να φύγει από την Ομάδα ΔΙΑΣ και να μετακινηθεί σε άλλη θέση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ειδικός φρουρός για άγνωστο λόγο ενδιαφερόταν για τα συστήματα ασφαλείας των σπιτιών. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι εθεάθη και στην ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. 
 
ΠΗΓΗ NEWS247.GR