Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ποιός ευθύνεται για τον αποκλεισμό του Δήμου Λαμιέων απο την χρηματοδότηση για τα αδέσποτα ;

Εντονο παρασκήνιο υπάρχει πίσω απο το  θέμα της μη χρηματοδότησης του Δήμου Λαμιέων για τις ενέργειες διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς για το έτος 2018 . 
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο  Δ
ήμος Λαμιέων κατέθεσε εμπρόθεσμα αίτηση χρηματοδότησης στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και  Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με σκοπό τη διαβίβαση της στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 
Στις 24/12/2018 όταν και εκδόθηκε η ΚΥΑ Χρηματοδότησης, με έκπληξη οι αρμόδιοι του Δήμου διαπίστωσαν  ότι δεν δικαιούνται  χρηματοδότησης. 
Απευθύνθηκαν εγγράφως  στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να ενημερωθούν για να εισπράξουν την απάντηση   ότι ουδέποτε παρελήφθη από αυτούς σχετικό αίτημα χρηματοδότησης από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και  Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας για τη χρηματοδότηση του Δήμου Λαμιέων για τη λειτουργία του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισης τους για το έτος 2018.

Αν οι πληροφορίες μας ειναι σωστές , προκύπτουν δύο ερωτήματα . Πρώτον γιατί η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαμιέων δεν ανέδειξε απο την πρώτη στιγμή το πρόβλημα , καταγγέλλοντας και τους υπεύθυνους για τον αποκλεισμό του Δήμου απο τη χρηματοδότηση για τα αδέσποτα ; Το δεύτερο ερώτημα απευθύνεται προς την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας .Ηταν εμπρόθεσμη η αίτηση χρηματοδότησης που κατέθεσε ο Δήμος Λαμιέων και αν ηταν γιατί δεν διαβιβάστηκε στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου ; Ξεχάστηκε αραγε σε καποιο συρτάρι με ευθύνη του υπαλλήλου ή μεσολάβησε  πολιτικός δακτυλος ;

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων