Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

''Πολις'' -Αυτοδιοικητική Κίνηση Λαμίας :''Ο κύριος Αντιδήμαρχος το ‘βαλε στα πόδια''

 Σε οριστική ρήξη οδηγούνται πλέον οι σχέσεις του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Στασινού με τον δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού ''Λαμία στο Κέντρο'' Νίκο Πάπουτσα . Σε σκληρό υφος απαντά η αυτοδιοικητική κίνηση Λαμίας ''Πόλις'' στην ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης ''Λαμία στο Κέντρο'' , μετά τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά .
''Ο κύριος Αντιδήμαρχος το ‘βαλε στα πόδια
Από καιρό γνωρίζαμε τον πολιτικό κατήφορο του κ. Στασινού, αλλά αυτό που έγινε στη συνέλευση της παράταξης Λαμία στο Κέντρο στις 14ης Οκτωβρίου δεν έχει προηγούμενο.
Αντιλαμβανόμενος τη διαφαινόμενη πολιτική του ήττα, λόγω της αθρόας συμμετοχής των μελών της ΠΟΛΙΣ ( παράταξη του Λαμία στο Κέντρο ),απαίτησε από τα μέλη της με βίαιο τρόπο να αποχωρήσουν από τη Γενική Συνέλευση, με το σαθρό επιχείρημα ότι δεν ήταν υποψήφιοι του συνδυασμού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Αποφάσισε δε, όλως αυθαίρετα να αποδράσει από τη συνέλευση, για να μην νομιμοποιήσει την οποιαδήποτε απόφασή της.
Η αντιδημοκρατική και πρωτόγνωρη για προοδευτική παράταξη προσπάθεια φίμωσης της διαφορετικής άποψης από τον κ. Στασινό, καταδεικνύει τον φόβο του για την άσκηση κριτικής και εν τέλει λογοδοσίας.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τις ενέργειες του κ.Στασινού που πλήττουν καίρια τη δημοκρατική λειτουργία του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης και της αυτοδιοικητικής μας παράταξης .
Ο πολιτικός καιροσκοπισμός του κ. Στασινού δεν συνάδει με τις δημοκρατικές μας αρχές .
Η ελεύθερη έκφραση όλων των πολιτών μέσα από το δημοκρατικό διάλογο αποτελεί κόκκινη γραμμή για εμάς . Όποιος την παραβιάζει δεν έχει θέση ανάμεσά μας'' .