Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Πρόταση της ΟΝΝΕΔ Λαμίας για δημιουργία e-learning πλατφόρμας

Πρόταση κατέθεσε η ΟΝΝΕΔ ΛΑΜΙΑΣ προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Λαμιέων για τη δημιουργία e-learning πλατφόρμας ως έκτακτο μέτρο, με στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών.

Μια πλατφόρμα που θα προορίζεται για χρήση από εκπαιδευτικούς οργανισμούς, φροντιστήρια, κέντρα μελέτης, καθηγητές, δασκάλους και όσους γενικά ασχολούνται με την μετάδοση των γνώσεων στους μαθητές.

Η έκτακτη κατάσταση λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του νέου κορονοϊού έχει θέσει σε παύση εκπαιδευτικές λειτουργίες σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης σε δημόσιους και μη φορείς. Ο αρνητικός αντίκτυπος στους μαθητές, στον εκπαιδευτικό προγραμματισμό και στο αντίστοιχο κομμάτι της οικονομίας είναι προφανής.

Με την πρότασή της η ΟΝΝΕΔ Λαμίας υποστηρίζει ότι και υπάρχουν λύσεις που μπορούν εν μέσω αυτής της κατάστασης να προσφερθούν προς υποστήριξη της ηλεκτρονικής εξ’ αποστάσεως μάθησης (e-learning) και τηλεδιάσκεψης για συνέχιση των εκπαιδευτικών και άλλων λειτουργιών με απομακρυσμένο τρόπο όσο καλούμαστε να μένουμε σπίτι.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Παρασκευής 20 Μαρτίου.

 

 

   

Απόψεις

Σε ανθρώπους όπως ο Σωτήρης Τσιόδρας, αξίζει το: "Η Πατρίς Ευγνωμονούσα". Για το ήθος, την ευπρέπεια, την ψυχραιμία και την επιστημοσύνη που ο "Στρατηγός" οδήγησε τα...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων