Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πρώτη εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας με προσκεκλημένους τους Γιάννη Σαρακιώτη και Ραλλία Χρηστίδου

Με ενθουσιασμό ξεκίνησε τη δράση της η Οργάνωση της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, η οποία  διοργάνωσε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απο τη συστασή της , την πρώτη εκδήλωση της, με προσκεκλημένους δύο νέους πολιτικούς τον  Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη και τη Βουλευτή  Αθηνών Ραλλία Χρηστίδου, οι οποίοι και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με νέες και νέους της περιοχής, αλλά και να ακούσουν τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους για το μέλλον.

Από την πλευρά του , ο  Γιάννης Σαρακιώτης χαιρέτισε την πρωτοβουλία της δημιουργίας Οργανώσεως Νεολαίας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στον ιστορικό συμβολισμό που είχε τόσο η ημερομηνία, αφού στις 23 Φεβρουαρίου 1943 ιδρύθηκε η ΕΠΟΝ, όσο και το μέρος που διεξήχθη εκδήλωση, αφού αυτή έγινε στην Πλατεία Λαού και λίγο δίπλα από το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη.

Η  Ραλλία  Χρηστίδου εξήρε και αυτή απο την πλευρά της , την προσπάθεια που ξεκινούν οι νέοι της περιοχής της Φθιώτιδας και τους συνεχάρη για τη διοργάνωση μίας εκδήλωσης διαφορετικής από αυτές που συνηθίζονται. Μάλιστα τους προέτρεψε να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση τη δράση τους και τον αγώνα για τη διαμόρφωση σχέσεων ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με ολοένα και περισσότερα μέλη που θα ενταχθούν στις τάξεις της οργάνωσης της νεολαίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Φθιώτιδα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο καταγόμενος από την Ελάτεια  Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Σωτήρης Αλεξίου . 

   

Απόψεις

Θέλω να πέσω για ύπνο και να ξυπνήσω παραμονή Δεκαπενταύγουστου, απ’ τα πανηγύρια του γιου μου για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών.Να έχουν γίνει τα καρπούζια.Ο...
randomness