Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοιού --Κλείνουν σχολεία στη Λαμία

 

 Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοιού παρουσιάζεται τις τελευταίες ωρες στη Λαμία , σε βαθμό που κάνει τις υγειονομικές αρχές να ανησυχούν , εκτιμώντας οτι ισωςθα χρειαστεί να ληφθούν επι πλέον μέτρα . Τα νέα κρούσματα αφορούν  έναν ακόμη εργαζόμενο σε βιομηχανία που εραζόταν στο ιδιο τμήμα με τον εργαζόμενο που είχε βρεθεί θετικός στον κορονοιό την προηγούμενη εβδομάδα .

Θετικός  στον κορονοϊό βρέθηκε και ο πατέρας του ενός απο τους πέντε αστυνομικούς της Διμοιρίας ΜΑΤ που είχαν βρεθεί στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής .

Επίσης πριν λίγη ωρα  βεβαιώθηκαν κρούσματα σε παιδιά ηλικίας 5 και 8 ετών ως κρούσματα τα δυο παιδιά ηλικίας 5 και 8 ετών , παιδιά του εργαζόμενου σε εργοστάσιο της Φθιώτιδας καθώς και η σύζυγος και το παιδί του στρατιωτικού που ανιχνεύτηκε θετικός στον κορονοιό .

Θετικός στον κορονοϊό και ο 16χρονος γιος του στρατιωτικού από τη Λαμία που νόσησε την Δευτέρα και ακολούθησε την Τρίτη και η σύζυγός του.

Για να προλάβουν την διασπορά του ιού οι υγειονομικές αρχές σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και τους Διευθυντές εκπαίδευσης αποφάσισαν να προχωρήσουν στο κλείσιμο για 14 ημέρες, ενός τμήματος   του 26ου Νηπιαγωγείου και ενα τμήμα  του 20ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας.

 Κλείνει επίσης για 14 ημέρες ενα τμήμα  του 6ου Λυκείου Λαμίας.