Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σε αγωνιστική ετοιμότητα κάλεσε το λαό ο Γραμμάτεας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απο την Αταλάντη

Γράφει ο Χρήστος Αλεξανδρής 

Ο λαός θα πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα, καθώς η κυβέρνηση και το «κουαρτέτο» απεργάζονται νέα σχέδια σε βάρος του, δήλωσε για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους θεσμούς ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε τη Κυριακή στην Αταλάντη.

Στις δηλώσεις του τόνισε ότι η διαπραγμάτευση και οι νέοι έλεγχοι δεν θα φέρουν τίποτα θετικό για τον λαό, αντίθετα νέα επίθεση στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, και νέα φοροαφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τον κόσμο απο τη Σκάλα της Αταλάντης σε διαρκή αγώνα κατά των νέων μέτρων που παρουσίασαν και έθεσαν προς συζήτηση οι δανειστές ζητώντας να υλοποιηθούν εντός τριών μηνών.
Το κοινό σχέδιο κυβέρνησης και δανειστών ,όλα τα προαπαιτούμενα και η συμφωνία θα έρθουν στη Βουλή ως τις 18 Αυγούστου και θα ψηφιστούν ώστε να εκταμιευθεί η πρώτη δόση του δανείου 10-12 δισ. ευρώ ως τις 20 Αυγούστου, οπότε λήγουν τα ομόλογα που κατέχει η ΕΚΤ.
Το ύψος του συνολικού δανείου εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 83 δισ. ευρώ. Από το πακέτο μέτρων δεν λείπουν η κατάργηση φοροαπαλλαγών στους αγρότες, ο περιορισμός των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και μια σειρά αλλα μέτρα .

    

Απόψεις

Σε επίπεδα συναγερμού η αιθαλομίχλη στο Καρπενήσι την τελευταία εβδομάδα. Οι καιρικές συνθήκες και οι αυξήσεις στις τιμές του ηλεκτρικό ρεύματος, ανάγκασαν τους πολίτες...
randomness