Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Σε κλίμα ομοφωνίας η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας-Ελάτειας

Mε την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  Γρηγόρη Τασούλα που εφυγε πρόωρα απο τη ζωή , ξεκίνησε η αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας . Στη συνεδρίαση υπήρξε μάλιστα και πρόταση απο τον επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας Γιώργο Στάθη , ο Δήμος να τιμήσει τον Γρηγόρη Τασούλα , δίνοντας το ονομά του στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου , η κεντρική πλατεία της ιδιαίτερης πατρίδας του στην Κάτω Τιθορέα να ονομαστεί πλατεία Γρηγορίου Τασούλα και να τελεστεί μνημόσυνο -εκδήλωση προς τιμήν του . 

''Είναι σε ολους γνωστό πως ο Γρηγόρης Τασούλας προσέφερε πολλά στο Δήμο Αμφίκλειας -Ελάτειας και τίμησε ολόκληρη την περιοχή μας '' σημείωσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στάθης καταθέτοντας την προτασή του .  Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Τσιάμης χωρίς να διαφωνήσει με την πρόταση , μετέθεσε την συζητησή της σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο αφου αυτή η πρόταση δεν εχει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος . 

Προβλήματα καθημερινότητας που αφορούν την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων στο δημοτικό διαμέρισμα της Ελάτειας , την αγροτική οδοποιία , δικαστικές εκκρεμότητες για υποθέσεις που ερχονται απο το παρελθόν , απασχόλησαν την πρώτη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , ενω στην εναρξη της συνεδρίασης τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τον κανονισμό λειτουργίας του συμβουλίου με τον πρόεδρο Κώστα Τσιάμη να δηλώνει ετοιμος να συζητήσει την τροποποίηση του κανονισμού προκειμένου αυτός να γίνει περισσότερο λειτουργικός οπως χαρακτηριστικά ανέφερε . Στο ιδιο μήκος κύματος ηταν και οι προτάσεις που κατέθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ντάλλας . 

Η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή εισηγήθηκε την ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο της σύμβασης του Δήμου με την Τράπεζα Πειραιώς για τη χρήση του συστήματος  τραπεζικής συναλλαγής , πρόγραμμα που θα διευκολύνει τη λειτουργία του Δήμου και θα μπορεί να  εξυπηρετήσει καλύτερα τους δημότες . Η εισήγηση της Δημάρχου εγινε ομόφωνα αποδεκτή απο το Δημοτικό συμβούλιο . 

Αξίζει να σημειωθεί οτι την πρώτη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμφίκλειας -Ελάτειας χαρακτήρισαν οι ηπιοι τόνοι και το συναινετικό κλίμα , καθώς τα περισσότερα θέματα της ημερήσιας διάταξης ψηφίστηκαν ομόφωνα απο τις παρατάξεις .    

 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness