Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σε οριακή κατάσταση το Νοσοκομείο Λαμίας --Αυξάνονται τα κρούσματα και οι διασωληνωμένοι

Σε οριακή κατάσταση παραμένει το Νοσοκομείο της Λαμίας , καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται συνεχώς , ενω αυξητική εκθεση παρουσιάζει και ο αριθμός των διασωληνωμένων στη ΜΕΘ-COVID. Απο τα 12 κρεβάτια που είναι η δυναμικότητα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας μετά και την δωρεά του Δήμου Λαμιέων , εχουν καταληφθεί με ασθενείς τα 10 , ενω εχει αυξηθεί στους 58 ο αριθμός των ασθενών που εχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορωνοιό και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία τους στο Νοσοκομείο . 

Δύο ακόμη ανθρωποι εφυγαν απο κορωνοιό στη Λαμία . Μια 59χρονη γυναίκα που εδώ και αρκετές ημέρες νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας καθώς είχε διαγνωσθεί  με κορωνοιό.

Η γυναίκα  είχε εισαχθεί από την πρώτη στιγμή στην ΜΕΘ καθώς είχε και υποκείμενο νόσημα . Τις τελευταίες ωρες η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και  παρά την προσπάθεια των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή , η ατυχη γυναίκα δεν  τα κατάφερε.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης  «έφυγε»  από την ζωή και ένας 91χρονος από την Λαμία που νοσηλευόταν στο Πέτρινο  κτίριο του Νοσοκομείου       

 

    

Απόψεις

randomness