Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αναβολή επίσκεψης Σκρέκα - Hμερίδα για την ΚΑΠ σήμερα στην Λαμία

Με δελτίο της το γραφείο τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Φθιώτιδας ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη επίσκεψη του Υφ.Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα λόγω έκτακτης  σύγκλησης της Κ.Ο της ΝΔ.

Η Γενική Γραμματεία Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και το Εθνικό Αγροτικό Δίκτυο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα Διαβούλευσης, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 -20:30 στη Λαμία (Ξενοδοχείο Σαμαράς, Αθανασίου Διάκου 14). 

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Σχέσης για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της προγραμματικής περιόδου 2021-2027 και έχει στόχο την καλύτερη δυνατή ενημέρωση καθώς και τη διαβούλευση με φορείς του αγροτικού χώρου και εκπροσώπους φορέων που συμμετέχουν στην «Εταιρική Σχέση» για την προετοιμασία του Στρατηγικού Σχεδίου της ΚΑΠ.

Στην ημερίδα χαιρετισμό ήταν προγραμματισμένο να  απευθύνει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, ενώ εισηγητής να είναι ο Λαμιώτης Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κώστας Μπαγινέτας.

Τυχόν νέες ανακοινώσεις σε σχέση με την ημερίδα θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες.

   

randomness