Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Στα Λουτρά Υπάτης και στο Μοναστήρι του Αγάθωνα ο υπουργός Κώστής Χατζηδάκης

Tα Λουτρά Υπάτης και την Ιερά Μονή Αγάθωνα επισκέφθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης . Η επίσκεψη του υπουργού εγινε αμέσως μετά  την τελετή ενθρόνησης του νέου μητροπολίτη Φθιώτιδος  κυρίου Συμεών . Ο κ. Χατζηδάκης συνοδευόμενος απο τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Αποστολόπουλο  ως εκπρόσωπος της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θανάση Λυκόπουλο  , επισκέφθηκε τα Γραφεία  του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης και Κοιλάδας Σπερχειού -Μαλιακού , και συζήτησε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος με τα μελη του Διοικητικού Συμβουλίου .
Μετά από μια πολύωρη συζήτηση όπου αναλύθηκαν  όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία, τις δυνατότητες και  το μέλλον των φορέων, αλλά και το έργο του τοπικού  φορέα ο υπουργός περπάτησε  το μονοπάτι των φαρμακίδων στην μαρτυρική Υπάτη και στη συνέχεια επισκέφθηκε  το μοναστήρι του  Αγάθωνος και συναντήθηκε με τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτης Γερμανός Γιαντσίδης  .

 
Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Το Παζάρι, ανήκει στο ανατολίτικο παρελθόν. Οι σύγχρονες Πόλεις δεν χαρακτηρίζονται από εμπορικές δραστηριότητες τούρκικης και ανατολίτικης αισθητικής με τσαντίρια,...
randomness