Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στη Λαμία Παππάς, Ζαχαριάδης, Χρήστος Σπίρτζης και Γιάννης Σαρακιώτης για τις καταστροφές απο την Θεομηνία !

 

 

Στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στις πληγείσες απο την κακοκαιρία περιοχές, έξω από την πόλη Λαμίας, περιόδευσε την Κυριακή  κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία . Συγκεκριμένα στο κλιμάκιο συμμετείχαν  ο  πρώην Υπουργός, Βουλευτής και Τομεάρχης Υποδομών και  Μεταφορών  Νίκος Παππάς, ο πρώην Υπουργός, Βουλευτής και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη  Χρήστος Σπίρτζης ,  Βουλευτής και Τομεάρχης Εσωτερικών  Κώστας Ζαχαριάδης και ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης για την Έρευνα και Τεχνολογία Γιάννης Σαρακιώτης .

Τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Προοδευτική Συμμαχία συναντήθηκαν  με τον Αντιπεριφερειάρχη  Φθιώτιδας Θανάση  Καρακάντζα και ενημερώθηκαν  για την επικρατούσα κατάσταση καθώς και τις μεγάλες ζημιές που επέφερε η πρωτοφανής κακοκαιρία στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Τα  στελέχη  του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μαζί με το Βουλευτή του κόμματος στη Φθιώτιδα, κ. Σαρακιώτη και τοπικά στελέχη, επισκέφθηκαν στη συνέχεια το Δήμαρχο Λαμιέων Ευθύμιο Καραΐσκο . Στις δηλώσεις τους ζήτησαν την ενεργοποίηση όλων των θεσμικών παραγόντων της περιοχής, ώστε να επιτευχθεί η ταχεία και ουσιαστική ανακούφιση των πληγέντων, ενώ δεσμεύθηκαν για την προώθηση των σχετικών αιτημάτων, εφόσον ζητηθεί. 

 

Φωτογραφίες