Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στην Ανακρίτρια Λαμίας την Τρίτη 5 Οκτωβρίου οι συλληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικών στη Στυλίδα

Eνώπιον της Ανακρίτριας Λαμίας θα βρεθούν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου οι  συλληφθέντες για την υπόθεση των ναρκωτικών στη Στυλίδα . Στο κύκλωμα κοκαίνης εμπλέκονται τα ονόματα ενός αξιωματικού του ιμενικού και του ηθοποιού Αποστόλη Γκλέτσου , ο οποίος με δηλώσεις του αρνείται κάθε συμμετοχή στην υπόθεση . Απο την πλευρά του ο συνήγορος του λιμενικού δικηγόρος Νίκος Κουτκιάς δηλώνει οτι υπάρχουν αποδείξεις που αποκρούουν ολες αυτές τις κατηγορίες που ενοχοποιούν τον πελάτη του .

Ο 47χρονος Λιμενικός είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παράλληλα οι άνδρες του εσωτερικών υποθέσεων είχαν εξασφαλίσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου για αρκετούς από όσους ήταν υπό παρακολούθηση. Με μια συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν στον Πειραιά και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το "κουβάρι" της υπόθεσης.

Στην υπόθεση ενεπλάκη  και το όνομα του γνωστού ηθοποιού, πρώην δημάρχου Στυλίδας και περιφερειακού συμβούλου  Στερεάς Ελλάδας Απόστολου Γκλέτσου. 

Ο κ. Γκλέτσος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, διέψευσε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή του στο κύκλωμα κοκαΐνης που εξάρθρωσαν οι ελληνικές Αρχές και δήλωσε ότι προς το παρόν δεν θα βάλει κάποιον δικηγόρο για την υπόθεση.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Δεν θα μπορούσα να έχω καμία σχέση, με το πρόβλημα της υγείας που έχω. Πραγματικά είναι μια τρέλα αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και η αλήθεια θα λάμψει...» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Γκλέτσος για το κύκλωμα κοκαΐνης.

    

randomness