Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !

Με αποφάσεις τους οι Δήμαρχοι, ο ένας μετά τον άλλο, έκλεισαν τα σχολεία στη Φθιώτιδα λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του ολικού παγετού που επικρατεί τις δύο τελευταίες ημέρες στο νομό.
Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή καθώς και της συνακόλουθης επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στους σχολικούς χώρους.
Οι μαθητές θα κάνουν μάθημα με τηλεκπαίδευση .
Προβλήματα όμως προκαλεί η “Μήδεια” και στην ηλεκτροδότηση, καθώς από την Κυριακή πολλά χωριά στη Φθιώτιδα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.
Διακοπές σημειώνονται και σε χωριά του Καρπενησίου.
Η κακοκαιρία Μήδεια έχει πλήξει με σφοδρότητα το Δήμο Λοκρών, με τον μηχανισμό του Δήμου να δίνει πραγματική μάχη με τα χιόνια για να κρατήσει το επαρχιακό οδικό δίκτυο ανοιχτό.
“Είμαστε σε επικοινωνία τόσο με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όσο και με τη ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να διατηρηθεί ανοικτό το κύριο οδικό δίκτυο και να αποκατασταθεί η βλάβη ηλεκτροδότησης στη Μαλεσίνα και στο Μαρτίνο” δηλώνει ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές.
Η κακοκαιρία προκάλεσε και προβλήματα στην υδροδότηση, η οποία σύμφωνα με το Δήμαρχο οφείλεται στη διακοπή ρεύματος στα αντλιοστάσια.
Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση έχουν παρουσιαστεί και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας Στερεάς στην Ευρυτανία ,την Εύβοια, τη Βοιωτία και τη Φωκίδα.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου.

 

 

 

 

Φωτογραφίες

    

randomness