Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στην Λαμία, συνάντηση εργασίας στο e-ΕΦΚΑ Αγροτών Στερεάς Ελλάδας

Συνάντηση εργασίας με υπηρεσιακούς παράγοντες στο Τμήμα Αγροτών του e-ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας, είχε στη Λαμία ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Μουλκιώτης.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης, όπως αναφέρει δελτίο τύπου του κ. Μουλκιώτη, αφορούσε τις μεγάλες καθυστερήσεις, που έχουν προκύψει σε ό,τι αφορά την εμπρόθεσμη απονομή συντάξεων αγροτών και γενικότερα την κατάσταση που επικρατεί στη λειτουργία του Τμήματος Αγροτών του e-ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας, η οποία ταλαιπωρεί τόσο τους πολίτες, που πρέπει να εξυπηρετηθούν από τον ασφαλιστικό φορέα, όσο και τους ίδιους τους υπαλλήλους, που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες.

Οι υπηρεσιακοί παράγοντες, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του βουλευτή, τόνισαν ότι η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού, καθιστά δυσχερή και απαγορευτική τη διεκπεραίωση των συσσωρευμένων υποθέσεων, που αφορούν στις διαδικασίες απονομής συντάξεων αγροτών.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και μέλος της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης διαβεβαίωσε τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Τμήματος Αγροτών του e-ΕΦΚΑ Στερεάς Ελλάδας ότι θα αναδείξει τεκμηριωμένα τα προβλήματα της υπηρεσίας, με την αποχώρηση στελεχών τα τελευταία χρόνια, ως αιτία της ταλαιπωρίας και καθυστέρησης απονομής των συντάξεων, που απασχολεί όλους τους συνταξιούχους αγρότες της Στερεάς Ελλάδας, στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που παρατηρούνται και τα οποία δυστυχώς επηρεάζουν ασφαλισμένους, συνταξιούχους και υπαλλήλους.

 

    

Απόψεις

randomness