Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στις πληγείσες περιοχές της Φθιώτιδας ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας και ο Μητροπολίτης Συμεών

 

Στις πληγείσες απο την κακοκαιρία περιοχές της Φθιώτιδας  βρέθηκαν το πρωί ο υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταικούρας , ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραίσκος , Βουλευτές του Νομού , ο Αντιπεριφεριεάρχης  Φθιώτιδος Θανάσης  Καρακάντζας, ο Δήμαρχος  Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής και τοπικοί  φορείς.  Το μεσημέρι επισκέφθηκε το Λιανοκλάδι κυβερνητικό κλιμάκιο με  τον Υφυπουργό Εσωτερικών  Θεόδωρο Λιβάνιο και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη.
. Στο Ζηλευτό και το Λιανοκλάδι , περιοχές που η θεομηνία εδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο ,οι καταστροφές είναι μεγάλες . Εχουν υποστεί μεγάλες ζημιές οι υποδομές και πολλές επιχειρήσεις και κτηνοτροφικές μονάδες . 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η θεομηνία, ενεργοποίησε όλο τον μηχανισμό στήριξης της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να συνδράμει πρώτιστα στο έργο διάσωσης και δευτερευόντως στην στήριξη των πληγέντων από την θεομηνία.

          

          Από το πρωί σήμερα ο Σεβασμιώτατος επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές στην Δυτική Φθιώτιδα, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Παναγιώτη Σερέτη και μετέχει σε συσκέψεις και  είναι σε συνεχή συνεργασία μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τους

          

         

Φωτογραφίες: Imfth.gr

Φωτογραφίες