Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ η περιφερειακή παράταξη του Δημήτρη Αναγνωστάκη

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Στερεά Υπεροχής!»,  καταθέτουν  δημόσια τη συμπαράστασή τους , στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Δηλώνουν  την αλληλεγγύη τους  και καλούν  την Κυβέρνηση, να επανεκτιμήσει τις ενέργειές της και να αναλάβει τις αναγκαίες και ικανές πρωτοβουλίες, έτσι ώστε η ΛΑΡΚΟ να καταστεί βιώσιμη, σύγχρονη και ανταγωνιστική.

Με ανακοινωσή τους ζητούν :

 Να διατηρηθεί ο έλεγχος του δημοσίου στη ΛΑΡΚΟ και να σταματήσουν οι αυθαιρεσίες καθώς και η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.
 Να μην θιγούν τα δικαιώματα των εργαζομένων, να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, να παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της ζωής και της υγείας τους.
 Να καταργηθεί το καθεστώς μίσθωσης των εργαζομένων και οι συμβάσεις να μετατραπούν σε συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου.
 Να εκσυγχρονιστεί η επιχείρηση, να προστατευθεί το περιβάλλον και να χαραχθεί αναπτυξιακή πορεία προς όφελος της περιοχής και της εθνικής οικονομίας γενικότερα.

Η παραπάνω δήλωση στήριξης θα κατατεθεί και στο περιφερειακό συμβούλιο, ως βάση, για έκδοση ψηφίσματος στην επόμενη συνεδρίαση του.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι:
Αναγνωστάκης Δημήτρης
Ακριώτου Θεοδώρα
Λάμπου Σπύρος
Σκούρας Γιώργος
Μελισσάρης Γιάννης
Παρασκευάς Δρόσος
Μπερμπερής Μωυσής