Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στο πρόγραμμα ''Αντώνης Τρίτσης '' το δίκτυο υδρευσης του Δήμου Στυλίδας

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Στυλίδα, το οποίο έγινε δια ζώσης τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.
Ψηφίστηκαν εικοσιτέσσερα  τακτικά θέματα και τρία  προ ημερησίας θέματα. Από αυτά τα δεκαοκτώ ψηφίστηκαν ομόφωνα, έξι  κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η Λαϊκή Συσπείρωση), δύο  θέματα κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η μείζων αντιπολίτευση) και ένα  θέμα κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η Λαϊκή Συσπείρωση με λευκό).
Ενα απο τα θέματα που απασχόλησαν το Δημοτικό συμβούλιο ηταν το πρόβλημα με τα γκράφιτι που κάποιοι σχεδίασαν στην κεντρική πόρτα του θεάτρου, στο πάρκο του Λαού, μετά την πρόσφατη ανακαίνιση . Η Δήμαρχος Βιργινία Στεργίου ανέφερε ότι οι δημόσιοι χώροι αποτελούν περιουσία όλων των δημοτών, ανήκουν σε όλους και πρέπει όλοι μας να τους προστατεύουμε. 
 
Η Δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε και  στα προβλήματα που παρουσιάζονται στο δίκτυο ύδρευσης της Στυλίδας λέγοντας ότι πολύ σύντομα και μετά από πρόσκληση που υπάρχει στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” θα γίνει προσπάθεια υποβολής πρότασης για αντικατάσταση του προβληματικού τμήματος του δικτύου έτσι ώστε η πόλη να αποκτήσει ένα δίκτυο ύδρευσης σύγχρονο και λειτουργικό.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.