Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συγκέντρωση ΚΚΕ και εργαζομένων στη Λάρυμνα και ραντεβού στο Σύνταγμα για το Συλλαλητήριο το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 Δημήτρης Κουτσούμπας: Η παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ μεγαλώνει τους κινδύνους να φτάσει μέχρι και σε οριστικό κλείσιμο

Σε συγκέντρωση με θέμα τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, τις προτάσεις του ΚΚΕ για τη λειτουργία της και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους, μίλησε  ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Η εκδήλωση έγινε στη Λάρυμνα, με τη συμμετοχή εργαζομένων στο εργοστάσιο αλλά και άλλες εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ καθώς και κατοίκων της περιοχής, ενώ μετά την εισηγητική ομιλία του Δ. Κουτσούμπα ακολούθησαν παρεμβάσεις και συζήτηση.
Ανάμεσα στους φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ξεχώρισε η παρουσία εκπρόσωπων από τα επιχειρησιακά Σωματεία των Εργαζομένων σε Λάρυμνα, Εύβοια, Αη Γιάννη Βοιωτίας και την έδρα της επιχείρησης στην Αθήνα, των κλαδικών Συνδικάτων Μετάλλου Φθιώτιδας, Εύβοιας, Βοιωτίας, του Εργατικού Κέντρου Λαμίας και της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων (ΟΜΕ).

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του Λ.Τ. της Τετάρτης 10/6.

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness