Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Συλλήψεις για ναρκωτικά μετά απο καταδίωξη

Συνελήφθησαν δύο ατομα  στη Θήβα, κατηγορούμενοι για κλοπή και  παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Οι συλληφθέντες εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς, να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ήταν γεμάτο  με μεταλλικά αντικείμενα και ακινητοποιήθηκαν .Κατασχέθηκαν το  όχημα, μεταλλικά αντικείμενα και μικροποσότητα ηρωίνης

 Ειδικότερα οι αστυνομικοί, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν έμφορτο με μεταλλικά αντικείμενα και στο οποίο επέβαιναν ο 26χρονος ως οδηγός, ο 19χρονος και ένας ακόμα συνεργός τους, το οποίο μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε με τους δύο συλληφθέντες, καθώς ο συνεργός τους κατάφερε να διαφύγει πεζός.

 Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι δράστες λίγη ώρα πριν, είχαν αφαιρέσει τα ανωτέρω μεταλλικά αντικείμενα (σωλήνες και άξονες ύδρευσης), αξίας (100) ευρώ, από επιχείρηση της περιοχής.

 Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε μαζί με τα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν νομότυπα, ενώ επιπλέον από το εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε και ομοίως κατασχέθηκε ένα σπιρτόκουτο που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου.

 Επίσης όπως διαπιστώθηκε ο 26χρονος στερούταν την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβωθούν τα στοιχεία ταυτότητας του συνεργού τους, καθώς και η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

 Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

 

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...