Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συναντήσεις Κουρουμπλή στη Λαμία με Δήμαρχο και Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Συναντήσεις με τον Δήμαρχο  , την Διοίκηση του Νοσοκομείου  , το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και εκπροσώπους της Αστυνομίας , της Πυροσβεστικής είχε στη Λαμία ο  υποψήφιος Ευρωβουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτης Κουρουμπλής . 

Στο Νοσοκομείο ο πρώην υπουργός Υγείας και υποψήφιος ευρωβουλευτής επισκέφθηκε τις διευθύνσεις του νοσοκομείου και τα εξωτερικά ιατρικά και συνομίλησε με τους υπαλλήλους του προσωπικού.

 Στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας, ο κ. Κουρουμπλής  συνομίλησε με τον πρόεδρο Αθανάσιο Κυρίτση, τον α’ αντιπρόεδρο  Παναγιώτη Αρβανίτη και τον γενικό γραμματέα  Κωνσταντίνο Καραγεώργο . 

 Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε και τα γραφεία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας στη Λαμία και συναντήθηκε με τον διευθυντή  Θέμη Λιάσκο, τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων ΕΚΑΒ Λαμίας, Δημήτρη Χαλεπλή και τον προϊστάμενο του τμήματος προσωπικού Νικόλαο Κολοκυθά.

 Ο κ. Κουρουμπλής είχε συνομιλία και με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με Αναπηρία της Φθιώτιδας ,  με τον πρόεδρο  Λεωνίδα Μίχο και τον διευθυντή των δομών Γιώργο Μανούκα.

 Ακολούθησε η επίσκεψη στην έδρα του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.  Θεόδωρο Δημόπουλο για τη γενική λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας και των τριών αποκεντρωμένων μονάδων του οργανισμού, σε Δομοκό, Βαθύ Αυλίδας και Λαμία.

Φωτογραφίες

   

randomness