Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για κλοπές σε Βοιωτία και Φθιώτιδα

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής (09-05-2022) ημέρας, σε περιοχές της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας, συνολικά τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα:

• Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τανάγρας, στο πλαίσιο άμεσης αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το μεσημέρι στα Οινόφυτα Βοιωτίας, δύο (2) αλλοδαπούς, οι οποίοι μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, παραβίασαν πρώτες πρωινές ώρες της 08-05-2022, οικία στην περιοχή και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και μία χρυσή αλυσίδα λαιμού.

• Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων, συνέλαβαν χθες το βράδυ στο Λογγό Φθιώτιδας, δύο (2) ημεδαπούς, οι οποίοι κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να έχουν αφαιρέσει εξοπλισμό (ξαπλώστρες, τραπέζια, σκίαστρα κ.α.) από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής, τον οποίο είχαν τοποθετήσει σε ρυμουλκούμενο τροχοφόρο (τρέιλερ) Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο της Τετάρτης 11 Μαΐου.

 

 

    

 

randomness