Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν ξανά τη Στερεά, με τα ποτάμια να κατεβάζουν μεγάλες ποσότητες νερού και τα χιόνια στα ορεινά να βγάζουν στους δρόμους τα εκχιονιστικά !

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν ξανά τη Στερεά, με τα ποτάμια να κατεβάζουν μεγάλες ποσότητες νερού. Ο Σπερχειός φούσκωσε και πάλι, πλημμυρίζοντας χωράφια, γεφύρια και δρόμους, η Κωπαΐδα έχει πλημμυρισμένες εκτάσεις, αλλά, οπως μας διαβεβαιώνει ο Περιφερειάρχης “είναι καλά δουλεμένη και πλέον ασφαλής”, ενω σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και στα χωριά του Δήμου Δομοκού. 3000 στρέμματα λίμνης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σοφιάδος και άλλα τόσα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νέου Μοναστηρίου, οπως μας πληροφορούν οι αρμόδιοι του Δήμου !

Επίσης ζημιά απο πλημμύρες σημειώθηκαν και στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βαρδαλή και μικρότερης έκτασης στα υπόλοιπα διαμερίσματα !

Εκτός ομως απο τις πλημμύρες είχαμε και τα χιόνια στις ορεινότερες περιοχές.

Αυτή η απότομη μεταβολή του καιρού με την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, μετέτρεψε τις πρώτες ημέρες της ανοιξης σε χειμώνα στην περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας και στο νομό Ευρυτανίας.

Το γεγονός οτι σε πολλές απο αυτές τις περιοχές η Πολιτική Προστασία, αναγκάστηκε να βγάλει στους δρόμους τα εκχιονιστικά, μαρτυρεί την ενταση του φαινομένου.

Το χιόνι εφτασε μέχρι τα χωριά του Δήμου Λαμιέων, αναγκάζοντας τον Αντιδήμαρχο Κώστα Σταυρογιάννη και τους υπαλλήλους του Δήμου, να ...εγκαταλείψουν τα μέτρα για τον κορωνοιό και να βγούν απο τα σπίτια τους για να αντιμετωπίσουν μια αλλη εκτακτη ανάγκη, να ξεχιονίσουν τα ορεινά δημοτικά διαμερίσματα (Καστανιά, Πύργος κλπ) και να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία !

 Χρ. Α

 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness