Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τελετή Ορκωμοσίας 200 νεοσυλλέκτων οπλιτών στο ΚΕΥΠ

 

Την τελετή Ορκωμοσίας των 200 νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2020Α΄ ΕΣΣΟ στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου τέλεσε χθες το πρωί  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας  κ. Συμεών μετά από πρόσκληση του Διοικητή του Κέντρου Ταξίαρχου Αρίστου Περρή.

Στην ορκωμοσία παρέστησαν ακόμα  ο Υποστράτηγος Μιχαήλ Γαλανός, Διευθυντής του Σώματος Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ, ο Βουλευτής Φθιώτιδος  Θέμης Χειμάρας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχος Ευάγγελος Παληός, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Δημήτριος Φούρλας, η Λιμενάρχης Στυλίδος Πλωτάρχης Λ.Σ. Παναγιώτα Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  Ηλίας Σανίδας, ο Δήμαρχος Λαμιέων  Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Γιώργιος Κυροδήμος, εκπρόσωποι άλλων Στρατιωτικών Μονάδων και φορέων, καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

Μετά την ορκωμοσία και υπό τους ήχους της Στρατιωτικής Φιλαρμονικής , ακολούθησε η Στρατιωτική παρέλαση των νεοσυλλέκτων, την οποία παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος και όλοι οι επίσημοι.

 

Φωτογραφίες

   

randomness