Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τέλος στην αφισορύπανση από τον Δήμο Λαμιέων !

O Δήμος Λαμιέων σε μια προσπάθεια να μπει οριστικό τέλος στην αφισορύπναση, δημιούργησε ειδικά σημεία για υπαίθρια διαφήμιση με αφίσες.
“Υλοποιώντας το όραμα μας να δημιουργήσουμε μία όμορφη και καθαρή πόλη, μεταξύ άλλων στοχεύουμε και στη μείωση και σταδιακά στην εξάλειψη της αφισορύπανσης, ενός προβλήματος που για αρκετά χρόνια αμαυρώνει την εικόνα του Δήμου μας” τονίζει στην ανακοινωσή της η Δημοτική Αρχή.
Στο πνεύμα αυτό και σε εφαρμογή σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου συνεργεία του Δήμου τοποθέτησαν στα ορισθέντα από την απόφαση σημεία υπαίθριας διαφήμισης, ειδικά διαμορφωμένα ταμπλό στα οποία οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι και φορείς θα μπορούν να αναρτούν τις ανακοινώσεις τους ή υλικό προβολής πολιτιστικών-αθλητικών και αλλων γεγονότων.
Κάθε φορέας, σύλλογος ή άλλος ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να κάνει χρήση των σημείων αυτών, μπορεί να απευθύνεται στο γραφείο του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Κώστα Μουστάκα απ΄ όπου θα λαμβάνει την απαραίτητη άδεια ατελώς, για να αναρτήσει μία και μόνο ανακοίνωση-αφίσα ανά ταμπλό, σε συγκεκριμένες θέσεις που θα του υποδειχθεί, με την υποχρέωση να την αφαιρέσει αφού παρέλθουν επτά ημέρες.
“Κάνουμε μία συνεχή και όχι μεμονωμένη προσπάθεια, έτσι ώστε η διατήρηση μίας καθαρής και όμορφης πόλης να γίνει για όλους μας συνήθεια, καθημερινότητα και τρόπος ζωής” σημειώνει η Δημοτική Αρχή.

Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων