Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θετικός στον κορωνοιό βρέθηκε σήμερα και ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας της Στερεάς Κώστας Καραγιάννης

Θετικός στον κορωνοιό βρέθηκε σήμερα και ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Στερεάς Κώστας Καραγιάννης . Ο κ. Καραγιάννης δημοσιοποίησε ο ιδιος τα αποτελέσματα της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε για την COVID19στιγμής  τονίζοντας οτι μέχρι στιγμής βρίσκεται  σε καλή κατάσταση και συνεχίζει  να εργάζεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας από απόσταση.

''Με ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι βρέθηκα θετικός στη λοίμωξη COVID19. Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκε η ιχνηλάτηση των επαφών μου.

Θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω δημοσίως για το αποτέλεσμα της εξέτασης. Μέχρι στιγμής βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω να εργάζομαι με τη βοήθεια της τεχνολογίας από απόσταση.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που έδειξαν οι αρμόδιες υπηρεσιακές και υγειονομικές αρχές. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ιατρών ευελπιστώ ότι σύντομα θα επανέλθω υγιής στα καθήκοντά μου. Το ίδιο εύχομαι από καρδιάς για όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τη λοίμωξη COVID19.

Η εσωτερική μας δύναμη και η επιστήμη της ιατρικής θα αποτελέσουν πολύτιμους και μοναδικούς συμμάχους στον αγώνα που δίνουμε κατά της πανδημίας''.

    

randomness