Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Θύμιος Καραΐσκος: “Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την πόλη μας Περήφανη”

• Το σχέδιό του για τη Λαμία ανέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση


Την πεποίθησή του ότι η παράταξή του, θα είναι ο τελικός νικητής των εκλογών. εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραΐσκος, μιλώντας χθες βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του “Περήφανη Πόλη”. Ο κ. Καραΐσκος δήλωσε συγκινημένος για την μαζική παρουσία του κόσμου, τονίζοντας ότι “είναι εξαιρετική τιμή για μένα, που είστε όλοι σήμερα εδώ”. 

“Έχει έρθει η ώρα η Λαμία να κάνει το επόμενο καθοριστικό βήμα, ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός” τόνισε ο κ. Καραΐσκος και πρόσθεσε “Θέλουμε να γίνει η Λαμία ένα εργαστήρι ιδεών, πολιτισμού, παραγωγής, έρευνας, καινοτομίας και πρωτοβουλιών”.

“Όλα αυτά για εμάς”, είπε ο κ. Καραΐσκος, είναι προκλήσεις για διαρκείς και ασυμβίβαστες μάχες, σε όλα τα επίπεδα. “Για να κερδηθούν οι μάχες αυτές και να βγει ο Δήμος μας νικητής”, υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμίας, “θα κινηθούμε σε τρεις άξονες. Θέλουμε δημιουργικό διάλογο, ουσιαστικό και με κανόνες. Χωρίς αστερίσκους, παραταξιακές και κομματικές αγκυλώσεις, χωρίς δογματισμούς και χωρίς πολιτικούς εγωισμούς. Θέλουμε διάλογο με αποτελέσματα.


Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο του Σαββάτου 25 - Κυριακής 26 Μαΐου.


Φωτογραφίες