Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Τίμησαν την ημέρα της γυναίκας στην Νέα Αμπλιανη Λαμίας

Mε μια πολύ ομορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Γυμνασίου Λαμίας στην Νέα Αμπλιανη , ο Εξωραιστικός-Εκπολιτιστικός -Επιμορφωτικός Σύλλογος ''Η Αγία Παρασκευή '' , τίμησε την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.

«Το σώμα μας μιλάει… γυναίκα και νεφρός» ηταν το θέμα της ομιλίας που εκανε η Ειδική Νεφρολόγος Χρύσα Κατσαούνου, ενημερώνοντας τις γυναίκες πάνω σε ενα σημαντικό θέμα υγείας . Η ανταπόκριση των γυναικών στην εκδήλωση ηταν μεγάλη  παρα το αρνητικό κλίμα των ημερών εξαιτίας του φόβου για τον κορονοιό που εχει κυριεύσει τα πάντα .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σαρακιώτης, Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αποστολόπουλος, ο εκδότης του “Λαμιακού Τύπου” Δημήτρης Ρίζος και ο Διευθυντής της εφημερίδας Σπύρος Ρίζος. Η πρόεδρος του Συλλόγου Μήνα Γαληροπούλου και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Στεφανής καλωσόρισαν τους καλεσμένους και τους ευχαρίστησαν για την στήριξη που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στο έργο του Συλλόγου.

 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Λαμβάνοντας υπόψη το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Λαμιακός Τύπος» για την «Καλύβα Στεφανή» στην περιοχή...