Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Την εγκριση των υπουργών Σταικούρα -Πλακιωτάκη εξασφάλισε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου για την αξιοποίηση της παραλίας ''Καλογήρου''

Την εγκριση δύο υπουργείων εξασφάλισε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου για  την αξιοποίηση του χώρου της παραλίας του ''Καλογήρου στην Ανατολική Φθιώτιδα . Συγκεκριμένα η Δήμαρχος Στυλίδας σε συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με τον υπουργό οικονομικών Χρήστο Σταικούρα και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Ιωάννη Πλακιωτάκη , εθεσε το χρόνιο αίτημα των δημοτών της Στυλίδας για την αξιοποίηση του ελεύθερου χώρου της παραλίας του «Καλόγηρου» που αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης της Στυλίδας.

Το θέμα είδε θετικά ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας , ενω συμφώνησε και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννης Πλακιωτάκης . Στη συνάντηση μάλιστα με τον υπουργό Ναυτιλίας ηταν παρών και η  Γενική Γραμματέας του Υπουργείου  Χριστιάνα Καλογήρου. 

Ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης συναίνεσε και ο ίδιος στο αίτημα της Δημάρχου και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών  συμφώνησαν από κοινού στο να προχωρήσουν άμεσα στις διαδικασίες νομιμοποίησης με σκοπό την αξιοποίηση εκ μέρους του Δήμου της εν λόγω περιοχής.


Η Δήμαρχος Στυλίδας μετά τη συνάντηση δήλωσε : «Ευχαριστώ τους δύο Υπουργούς, τον κ. Σταϊκούρα και τον κ. Πλακιωτάκη για την άμεση ανταπόκρισή τους και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τονίσω ότι η αναβάθμιση και ανάδειξη εμβληματικών περιοχών του Δήμου Στυλίδας μεταξύ των οποίων είναι και η παραλία «Καλόγηρος», είναι ιδιαίτερης σημασίας και για εμάς αποτελεί προτεραιότητα η αξιοποίηση και βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας και της εν γένει ανάδειξης του τόπου μας».