Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη , ζητά η εκπαιδευτικός και τέως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Βίβιαν Αργύρη

Την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη  , ζητά η εκπαιδευτικός και τέως  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Βίβιαν Αργύρη καλώντας παράλληλα τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης να ζητήσει και αυτός την κάθαρση έμπρακτα και δημόσια,  χωρίς φόβο και  χωρίς εξαρτήσεις. ΄΄Δεν είναι ώρα για να παίξει κανείς το κρυφτούλι'' τονίζει στην παρεμβασή της η πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Βίβιαν Αργύρη .

''Από την αξιοπρέπεια της Σοφίας Μπεκατώρου στην απέχθεια του Δημήτρη Λιγνάδη....

Είμαι θυμωμένη και οργισμένη.. Ελπίζω ότι αυτό το σύστημα της κατάχρησης εξουσίας, της βίας, της αλαζονείας, της απέχθειας που καταρρέει αυτή τη στιγμή, να οδηγήσει στο να ανοίξουν όλα τα στόματα, να ελευθερώσει όλες τις ψυχές από τις πληγές και τον πόνο και να τιμωρήσει όλα τα τέρατα που για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους εκμεταλλεύονται και πονάνε παιδιά.... Παιδιά.... Κανένας δεν πρέπει να σωπάσει, κανένας δεν πρέπει να μείνει ουδέτερος, κανένας δεν πρέπει να κλείσει τα μάτια του ή τα αυτιά του. Αλλιώς θα γίνει ίδιος με τα "τέρατα"... Ποιος το περίμενε ότι από την εξομολόγηση της Σοφίας, γιατί η Μπεκατώρου είναι πια η δικιά μας Σοφία της κάθαρσης, θα βλέπαμε να καταρρέουν στα μάτια μας αυτοί που έχουμε χειροκροτήσει, που έχουμε θαυμάσει'' σημειώνει η Βίβιαν Αργύρη . 

Ολόκληρο το κείμενο-παρέμβαση της Βίβιαν Αργύρη θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα ''Λαμιακός Τύπος''.

 

 

 

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.