Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Tην περιοχή του ΤΟΕΒ Αμουρίου-Λιανοκλαδίου-Ζηλευτού , επισκέφθηκαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας

Tην περιοχή του ΤΟΕΒ Αμουρίου-Λιανοκλαδίου-Ζηλευτού , επισκέφθηκαν  ο βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας για να διαπιστώσουν την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται για την αποκατάσταση των ζημιών που αφησε πίσω της η θεομηνία  .''Τα φώτα έσβησαν, όμως τα προβλήματα από το πέρασμα του Ιανού στη Φθιώτιδα παραμένουν'' δήλωσε ο Θέμης Χειμάρας .
 
Σύμφωνα με τον βουλευτή Φθιώτιδας οι καταστροφές των υποδομών, θέτουν σε κίνδυνο την δυνατότητα καλλιέργειας της γης για την επόμενη χρονιά γι’ αυτό θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να ανεβάσουν ταχύτητες.
''Είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί'' επισημαίνει ο κ. Χειμάρας και προσθέτει οτι ''χρειάζεται συντονισμός ενεργειών, πίεση στα συναρμόδια Υπουργεία  και πρωτοβουλίες για επίσπευση καταβολής αποζημιώσεων στους αγρότες μας''.