Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Βίνιανη : Τίμησαν τα 77χρονια από την ίδρυση της ΠΕΕΑ

Με τις δέουσες τιμές πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου, η εορταστική εκδήλωση μνήμης για τα 77 χρόνια από την ίδρυση της ΠΕΕΑ (Πολιτικής Επιτροπής Εθνικής Απελευθέρωσης).
Η εκδήλωση έλαβε χώρο στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στην Παλαιά Βίνιανη όπου και παρευρέθησαν ο Μητροπολίτης Καρπενησίου κκ Γεώργιος, ο Δήμαρχος Αγράφων κ. Αλέξης Καρδαμπίκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Καλαντζή και κ. Μπερμπερής, οι Αντιδήμαρχοι Αγράφων κ. Μακκας και κ. Νταλαφούρα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Διώτη και κ. Καραγιάννη-Λαθύρη, ο Διοικητής του ΑΤ Κερασοχωρίου κ. Σιορίκης, η Αρχιπυροσβέστης κ. Γεωργίου, και ο Τοπικός Εκπρόσωπος κ. Μαντής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο Δήμαρχος Αγράφων, στην ομιλία του, τόνισε ιδιαιτέρως την ύψιστη σημασία που εμπεριέχεται στην έννοια της ενότητας λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «το χειρότερο είδος πολέμου είναι το αδελφοκτόνο…» ενώ στο τέλος δήλωσε πως «καθήκον μας είναι να στηρίξουμε και να αναδείξουμε αυτό το “διαμάντι” του τόπου μας και να είστε σίγουροι πως θα το κάνουμε».

    

Αθλητικά

Στον ελληνικό «εμφύλιο», ανάμεσα σε Μπόχουμ και Στουτγκάρδη, δεν πανηγύρισε κανείς. Το τελικό 0-0 διατήρησε και τις δύο ομάδες στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού...
randomness